Uitvaartbegeleiding De Stilte Meerkerk

In februari 2014 zijn wij begonnen met een verbouwing voor uitvaartbegeleiding De Stilte wat in Meerkerk gevestigd is, maar verhuisd binnenkort naar een ander pand in Meerkerk. Het pand wat voorheen diende als golfwinkel werd volledig gestript en van binnen helemaal opnieuw opgebouwd.

Smederij Leerbroek

Een rijksmonument met het comfort van de toekomst! Deze karakteristieke voormalige smederij is gerenoveerd, maar heeft zijn bijzondere karakter zeker behouden. Met oog voor detail en authenticiteit is de binnenzijde echter geheel in een nieuw comfortabel jasje gestoken.

Wozoco Gorinchem

Aan de Griendweg in Gorinchem-Oost verrijst een woonzorgcomplex voor Syndion met 16 appartementen. Hijkoop Elektro verzorgde de complete elektro-installatie, de brandmeldinstallatie en telefoon- en data-installatie.

Gasterij Het Oude Posthuys opent hotel

In maart 2012 heeft Hijkoop Elektro opdracht ontvangen voor de aanleg van de elektra-installatie in de nieuwe hotelkamers, waardoor onder meer groepenkasten, airco, verlichting en audio gerealiseerd konden worden. Gasterij Het Oude Posthuys, een alom bekend restaurant in het centrum van Leerdam, opende begin juli de 8 luxe hotelkamers en een bruidssuite op de eerste verdieping.

Collectief particulier opdrachtgeverschap in Wijngaarden

Bij CPO Wijngaarden ontwikkelen 7 starters samen een rijtje woningen, vormgegeven als woonboerderij. Een uniek project en Hijkoop Elektro is erbij.

Medisch centrum meerkerk

Tussen mei en september 2012 heeft Hijkoop Elektro de complete elektra-installatie, verlichtingsinstallatie, brandmeldinstallatie en alarminstallatie gerealiseerd. Boven het medisch centrum bevinden zich 14 appartementen.

Woonboerderij Hoogeind Leerdam

Complete elektra installatie gerealisseerd in een woonboerderij in Leerdam.

Treuren nieuwbouw Burgermeester Sloblaan Meerkerk

Voor houthandel Frank Treuren hebben wij de complete elektra installatie aangeleverd van een bedrijfshal met kantoor.

Laadpaal elektrische auto Culemborg

Voor een klant een laadpaal voor zijn elektrische auto gerealisseerd.

Zonnepanelen De Weide Meerkerk

Voor een klant 3 full black zonnepanelen gerealisseerd op zijn dak.