Hijkoop Elektro in Nieuwland, voor alle elektrotechnische diensten

Contact

Op een professionele, veilige en betrouwbare wijze verzorgen wij al uw elektrotechnische installatie, zoals netwerkbekabeling, led-verlichting, licht- en krachtinstallaties, en brand- en inbraakbeveiliging. Wij zijn tevens expert in het adviseren, leveren en plaatsen van zonnepanelen in Nieuwland en omgeving.

Hijkoop Elektro Nieuwland

LICHTINSTALLATIE

Laat de complete lichtinstallatie voor (nieuw)bouw maar aan de technicus van Hijkoop Elektro over. We geven u ook graag advies over hoeveel aansluitingen u nodig heeft en wat de veiligste manier van plaatsing is.

Hijkoop Elektro Nieuwland

NETWERKBEKABELING

Laat de bekabeling voor uw data en telecommunicatie plaatsen door Hijkoop Elektro. We zorgen ervoor dat u verbonden blijft.

Hijkoop Elektro Nieuwland

KRACHTINSTALLATIE

Sauna, whirlpool of zwembad? Voor de verwarming van deze luxe is meer vermogen vereist dan een gewone installatie kan leveren. Daarom installeren wij hiervoor graag een krachtinstallatie. Onze krachtinstallaties zijn verder essentieel voor bedrijven die op hun stroomvoorziening moeten kunnen vertrouwen, bijvoorbeeld omdat data anders verloren gaat of werkzaamheden stil komen te liggen.

Hijkoop Elektro Nieuwland

BRANDMELDINSTALLATIE

Waar rook is, is uiteraard ook vuur. Om veiligheid in een (groot) kantoorpand of huis te kunnen garanderen, is het belangrijk dat u een goede brandmeldinstallatie heeft. Deze brandmelder spoort de brand op en stuurt blusinstallaties aan. Hijkoop Elektro komt bij u thuis om een veilige brandmeldinstallatie aan te leggen.

Hijkoop Elektro Nieuwland

ALARMINSTALLATIE

Waar u ook bent, met onze alarminstallaties weet u altijd dat alles thuis of op kantoor nog in orde is. Hijkoop Elektro heeft verschillende alarminstallaties. Wilt u bijvoorbeeld draadloos of met camera? Laat u adviseren door uw elektrospecialist in gemeente Vijfheerenlanden.

Neem contact op voor een betrouwbare alarminstallatie
Hijkoop Elektro Nieuwland

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen ontzien het milieu én zijn goed voor uw portemonnee. De elektriciteitsproductie van zonnepanelen veroorzaakt geen uitstoot van broeikasgassen. Zonlicht is bovendien onuitputtelijk. Kortom, dankzij zonnepanelen kunt u op een duurzame manier een deel van de stroombehoefte van uw huishouden opvangen. Voordelen van zonnepanelen zijn: 

  • Een lagere energierekening
  • Waardestijging van het huis
  • Subsidie op de zonnepanelen
  • Belastingvoordeel op de zonnepanelen
  • Zonnepanelen zijn beter voor het milieu

Interesse in zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op. Als expert in het plaatsen van zonnepanelen adviseren wij u graag.

KOSTEN BESPAREN MET LED-VERLICHTING

Gloeilampen, halogeen of tl-verlichting worden steeds meer vervangen door led-verlichting. Led-lampen werden vooral gebruikt voor statusverlichting, maar tegenwoordig ook voor werkverlichting. Bij Hijkoop Elektro in Nieuwland bent u aan het goede adres als het op led-verlichting aankomt.


De voordelen van led-verlichting:

  • Een lager stroomverbruik
  • Een lagere warmteafgifte
  • Een langere levensduur
  • Led-lampen vrijwel altijd zijn reftrofit
  • Led-lampen zijn steeds beter dimbaar
Ook zuinige led-verlichting? Neem contact op